Untitled_Artwork 26.png

Dit is Layers

Kleine momenten van

verwondering

Illustraties in verschillende

formaten. Nu verkrijgbaar

als kaarten.

 
 

Wat ik maak

Deze kaarten zijn momenteel beschikbaar, als je ze wilt bestellen kun je hieronder het formulier invullen. Van deze platen zijn binnenkort ook posters verkrijgbaar. Ik vind het leuk om van je te horen als je hier meer over wilt weten!

 
 

Bosuil

Vouwkaart met envelop

15 x 10 cm

Gedrukt op Kringlooppapier

Op aanvraag verkrijgbaar als poster op A1 formaat

 

Putter

Vouwkaart met envelop

15 x 10 cm

Gedrukt op Kringlooppapier

 

Boerenzwaluw

Vouwkaart met envelop

15 x 10 cm

Gedrukt op Kringlooppapier

 

IJsvogel

Vouwkaart met envelop

15 x 10 cm

Gedrukt op Kringlooppapier


Als iets je aanspreekt..

Natuurlijk wordt ik heel blij als je de waarde ziet in wat ik doe. Maar ik zit er niet in om volume te maken; er zijn al genoeg ‘spullen’ op de wereld. Ik wil je aanmoedigen alleen wat te kopen als je iets met de illustratie hebt, als deze waarde voor je toevoegt en je er blij van wordt.

Dat gezegd hebbende, hier wat praktische zaken:

  • Elke kaart kost 3 euro*

  • Verzendkosten zijn altijd 1 euro, ongeacht het aantal bestelde kaarten.**

  • Je krijgt een envelop bij elke kaart die je bestelt

  • Je hebt ze (in Nederland) binnen 3 dagen in huis

  • Na je bestelling krijg je een bevestiging met een betaalverzoek. Zodra deze is betaald gaan de kaarten op de bus jouw kant op!

*Op deze site vind je geen aanbiedingen, geen trucjes om je te verleiden om meer kopen dan je nodig hebt. Je vindt hier kaarten voor 3 euro per stuk, zo is het altijd duidelijk.

** Dit houdt het duidelijk en overzichtelijk voor iedereen en, niet in de laatste plaats, voor mezelf.

 
Geef aan hoe je bestelling eruit ziet (bijv. 4x putter & 2x bosuil kaart). Ook speciale verzoeken zijn welkom ;)

De achterliggende gedachte

Ik wil je uitdagen eens terug te denken aan een moment dat je je verwonderd voelde; door lichtspel in het bos, een heldere sterrenhemel of een vogel die vlak voor je langs vliegt. Dat gevoel probeer ik mee te nemen in deze illustraties. Ik ga voor de beste kwaliteit en heb daarom de volgende waarden die ik nastreef:

 

Lage impact

Ik vind het belangrijk zorgvuldig om te gaan met materialen en grondstoffen. Vanuit deze gedachte zijn de kaarten gemaakt van 100% kringlooppapier.

Waarde boven volume

Ik wil je aanmoedigen alleen te kopen wat je denkt ook te gebruiken. Het doel is waarde te creëren, niet om volume te maken.

Garantie van kwaliteit

Ik sta voor de kwaliteit van de kaarten. Ben je hierover niet tevreden? Dan krijg je direct nieuwe kaarten of krijg je je geld terug.

 

Contact en suggesties

Dit project is een continu work in progress. Als je suggesties, ideeën of vragen hebt kun je me die altijd stellen. Ik ben bereikbaar via alle links die je hieronder ziet staan. Of via bovenstaand formulier natuurlijk. Ik hoor graag van je!